H12-211 vce software 70-487 certification dumps 1Z0-144 vce dumps H12-211 vce software

Webcast - Icecube - Lang erfaring - Rask leveranse - Riktig pris

Webcast

Webcast

Fra kr 9900,- inkl. rigg og oppsett

0
Gjennomførte webcast!

Webcast er kort og greit filming eller “live streaming” av et arrangement. Det kan være seminar, kurs, konferanse eller andre begivenheter. Webcast bidrar til økte distribusjonsmuligheter, og ikke minst – det bidrar til å bygge opp en database med godt innhold. Vi filmer både tradisjonelle arrangementer med publikum og foredrag tilrettelagt kun for distribusjon via digitale kanaler.  

Start video
 • Innholdsproduksjon

  Gjort riktig kan webcast bidra med mye nyttig innhold som kan brukes både i sosiale medier, på nettsider og til andre formål.

 • Livestreaming til Facebook/Youtube

  Send live via dine sosiale kanaler

 • Nå ut til flere!

  Det er ofte flere som ser en webcast enn det er folk som følger seminaret fra salen.

 • Landsdekkende

  En webcast gjør det enkelt å dekke hele landet, ja til og med hele verden. Dette kan gi store besparelser både for arrangøren og kundegruppen.

 • Miljøvennlig

  Spar reiseutgifter og unngå flyskam ved å bruke webcast.

Her ser du noen av eksempler på hva vi kan levere

Webcast
Start video
Start video
Start video

 

 

Lang erfaring - mange muligheter

Vi i Icecube er spesialister på webcast, og er et av de selskapene i Norge med lengst erfaring på området (vi gjennomførte vår første webcast i desember 2005). Etter mange år med optimalisering, tilbyr vi i dag smarte og kostnadseffektive produksjoner. Dette gjelder både for hvordan vi gjennomfører opptakene, og hvordan vi tilrettelegger for spredning av stream/opptak. Arrangementene blir selvsagt tilgjengelig på alle plattformer, og kan gjennom Icecubes egne videoplattform, Smovie, enkelt distribueres til egne nettsider eller sosiale medier som Facebook, Youtube, Linkedin og Vimeo.

Innholdsproduksjon

Et viktig aspekt, som mange glemmer, ved filming av arrangementer som foredrag og seminarer er innholdsproduksjon. Ved å filme et foredrag har man sikret seg en hel del kvalitetsinnhold. I første omgang er det lurt å sørge for at de som ikke hadde mulighet til å delta får det tilsendt, men det kan selvsagt også brukes til å innholdsfylle nettsider eller som små drypp i sosiale medier. Ved systematisert arkivering av egne arrangementer vil man over tid bygge en attraktiv innholdsdatabase til glede for kunder, partnere og ansatte. Vi gjenskaper opplevelsen fra salen til alle som følger med i digitale medier. 

Ønsker du å bestille webcast?

Vi hjelper tar deg gjennom hele prosessen!

Ikke kun webcast!

En god ramme rundt eventet kan være med på å løfte det mange hakk. Anslagsfilm, introduksjon av foredragsholdere, oppsummeringsfilm og grafiske elementer er bare noe av det vi kan bidra med. 

Nedenfor ser du noen eksempler på hva mer vi kan gjøre for deg når vi først er på plass for å filme et seminar eller et event. 

 • INMA Performance: Her bruker vi klipp fra tidligere år til å sette sammen intro til årets konferanse.
 • 8 Minutes: Stemningsrapport, filmet, klippet og produsert på samme dag. 
 • Kobler: Oppsummeringsfilm 
Webcast Icecube
Start video
Start video
Reklamefilm 8 Minutes
Start video