H12-211 vce software 70-487 certification dumps 1Z0-144 vce dumps H12-211 vce software

Om oss | Icecube Media

Om oss

Om oss

Vi i Icecube har i over 15 år levert filmproduksjoner til mange av Norges ledende merkevarer. Icecube er et fullservice filmproduksjonsselskap som startet med tanken om å utfordre den tradisjonelle måten å lage film på.

I dag ligger vår spesialkompetanse i å lage film til digitale kanaler, men vi har også laget flere tradisjonell reklamefilmer, blant annet for VG. Icecube leverer også løsninger for streaming og webcast.

Icecube er ikke bare et produksjonsselskap som lager film av høy kvalitet. Vi er et fullservice filmproduksjonsselskap og en partner med kompetanse på hva som virker i ulike kanaler og plattformer. Vi vet hva som er viktig å tenke på i arbeidet med film i markedskommunikasjon. Vi har en stor lidenskap for god historiefortelling og spesialkompetanse på film til sosiale medier, animasjon og motion graphics.

Icecube er lokalisert sentralt i Oslo og teller i dag syv personer med kompetanse fra kreativ idéutvikling til ferdig distribuert film. Icecube skal være en pålitelig partner som det er hyggelig å jobbe med, og som leverer høy kvalitet til en god pris. Vi er kreative, effektive og fleksible og setter alltid kundene i fokus.