Sosiale Medier

Anbefalte videoformater for sosiale medier

Video for sosiale medier
I denne artikkelserien skal vi se på anbefalte videoformater for Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat. I tillegg er det ikke umulig det dukker opp et annet tips eller triks. Så, nå er det bare å bokmerke denne siden - så skal vi sørge for å holde deg oppdatert.
Video er et særdeles viktig element i en kampanje i sosiale medier. بيتواي Det er mange fordeler ved å benytte seg av video, blant annet kan du øke rekkevidden på postene dine, øke engasjementet i målgruppen din og øke konverteringsrater. العاب تربح فلوس حقيقية Når man først har beveget seg inn i videoverden i sosiale medier dukker det opp et nytt problem; hvilket format passer hvor? بوكر حقيقي على النت Hvor lang skal videoen være? Hva annet må jeg tenke på? Spørsmålene er mange, men det finnes svar!

Video-på-sosiale-medier

 

Korrekt bruk av videoformat/videostørrelse er med på å øke parametere som rekkevidde, oppmerksomhet og konverteringer.  Men, det er også mye annet som kan bidra til å optimalisere videoen din for sosiale medier. لعبة كازينو العاب كازينو Man må, i de fleste tilfeller, tenke på sekundlengde, hvor i videoen man skal plassere budskapet og ikke minst – innholdet bør tilpasses mottakeren og plattformen. Vi ser altfor mange tilfeller dere store, norske selskap spyr ut TV-reklamen sin på Facebook. Ja, de har muligens tilpasset formatet (aspect ratio), men det er fortsatt akkurat den samme filmen som reklamebyrået fikk produsert for bruk på TV. Slik tankegang går direkte utover alle parametere, og fører i bunn og grunn ofte til kun en ting; svært dyre annonsepriser (når man ser på VTR). 

I denne artikkelserien skal vi se på anbefalte videoformater for Facebook, og Instagram, men etter hvert fyller vi også på med Youtube og Snapchat. I tillegg er det ikke umulig det dukker opp et annet tips eller triks. اندرويد كازينو Så, nå er det bare å bokmerke denne siden – så skal vi sørge for å holde deg oppdatert.