Uncategorized

Derfor bør du vurdere animasjonsfilm

Det har vært en enorm økning av bruken av animasjonsfilm de siste årene, og det er det en god grunn til! Animasjonsfilm kan løse alt fra de helt enkle til de mest komplekse kommunikasjonsoppgavene. Måten vi konsumerer innhold på er i stor endring. Alt må skje fort, og få kommunikasjonsmetoder egner seg bedre til å formidle budskapet raskt enn film og video.

Animasjonsfilm

Hvorfor animasjon?

Animasjon kan få selv det mest komplekse budskap til å virke såre enkelt. Mange produkter og tjenester krever en del forklaring, forklaring som også inkluderer tall, grafer og visuelle presentasjoner. Dette kan være spesielt aktuelt for selskaper som ikke selger et fysisk produkt.

Se et eksempel på en film vi har produsert innen denne sjangeren her.

Animasjonsfilm er særdeles godt egnet er til forklaringsvideo eller såkalt «explainer video». Det geniale med animasjon er at man ganske enkelt kan lage en serie med videoer, og når man først har fått laget sitt eget univers er ikke kosten enorm for å lage video to, tre, fire også videre. Se hvordan vi har løst dette for vår kunde Utdanningsdirektoratet under.

Reklamefilm

Animasjonsfilm kan selvsagt også fint brukes til reklamefilm, være seg til web-TV, sosiale medier, TV, utendørsreklame eller kino. Dette kan ofte være en særdeles kostnadseffektiv produksjon, da men slipper skuespillere, lange innspillingsdager, regissør og filmutstyr.

En slik type produksjon kan enkelt tilpasses mange formater og sekundlengder, oversettes til mange språk, tilpasses et selskaps merkevareprofil og ikke minst «tone of voice».

Dette har vi gjort med hell for mange kunder, under ser du et par eksempler.