Webcast

Webcast (også ofte kalt webinar) er kort og greit opptak eller “live streaming” av et arrangement, være seg seminar, kurs, konferanse eller andre begivenheter. Webcast bidrar til økte distribusjonsmuligheter, og ikke minst - det bidrar til å bygge opp en database med godt innhold. Vi filmer både tradisjonelle arrangementer med publikum og foredrag tilrettelagt kun for distribusjon via digitale kanaler.

Vi i Icecube er spesialister på webcast, og er et av de selskapene i Norge med lengst erfaring på området. Etter mange år med optimalisering, tilbyr vi i dag smarte og kostnadseffektive produksjoner. Dette gjelder både for hvordan vi gjennomfører opptakene, og hvordan vi tilrettelegger for spredning av stream/opptak. Arrangementene blir selvsagt tilgjengelig på alle plattformer, og kan gjennom Icecubes egne videoplattform, Smovie, enkelt distribueres til egne nettsider eller sosiale medier som Facebook, Youtube, Linkedin og Vimeo.

Et viktig aspekt, som mange glemmer, ved filming av arrangementer som foredrag og seminarer er innholdsproduksjon. Ved å filme et foredrag har man sikret seg en hel del kvalitetsinnhold. I første omgang er det lurt å sørge for at de som ikke hadde mulighet til å delta får det tilsendt, men det kan selvsagt også brukes til å innholdsfylle nettsider eller som små drypp i sosiale medier. Ved systematisert arkivering av egne arrangementer vil man over tid bygge en attraktiv innholdsdatabase til glede for kunder, partnere og ansatte. 

Icecube jobber i dag med kunder som INMA/Gulltaggen, CappelenDamm og Utdanningsdirektoratet.

Ved arkivering av egne arrangementer vil man over tid bygge en attraktiv innholdsdatabase til glede for kunder, partnere og ansatte.

Vi gjenskaper opplevelsen fra salen til alle som følger med på nett!

Lyst til å vite mer? Ta kontakt så hjelper vi med alt fra planlegging til gjennomføring.

Telefon: 21 98 24 50
E-post:   webcast@icecube.no

Live streaming til Facebook

La målgruppen på Facebook bli varslet hver gang man sender live.

Side ved side

Vi fanger og viser både foredragsholder og det som vises på skjermen, side ved side. Alt på skjermen fanges såvel foiler som animasjoner, nettdemoer og film.

Nå ut til flere!

Det er ofte flere som ser en webcast enn det er folk som følger seminaret fra salen. 

Streaming til alle plattformer

Både ved opptak og live kan seminaret sees på såvel laptop som nettbrett og smarttelefoner.

Landsdekkende

En webcast gjør det enkelt å dekke hele landet, ja til og med hele verden. Dette kan gi store besparelser både for arrangøren og kundegruppen. 

Miljøvennlig

Spar reiseutgifter ved å bruke webcast